Uw winkelwagen is leeg  Uw account

Welkom

Welkom bij Bed and Breakfasts Les Trois Fontaines

 

In het hart van een 4 hectare groot park , biedt de villa 'Les Trois Fontaines' 2 luxueuze kamers.

Het gebouw werd gebouwd in de jaren '70 op het terrein van een voormalige school in de stad Brussel. Gelegen op 30 km van Brussel en op 2 km van het geografische centrum van België, is deze vriendelijke site een oase van rust en sereniteit. De villa 'Les Trois Fontaines' is op 9 km van de universiteiten van Louvain-La-Neuve en Gembloux. De charmante kamers verwelkomen u tijdens uw zakelijke of privé-reis.

De bonnen van Destionation Wallonia zijn geldig bij Les Trois Fontaines.

De actie 1+1 van het maison du Tourisme van Waals Brabant is geldig: Wanneer u een geschenkbon koopt met een waarde van 100 euro voor een verblijf in een logies dat deelneemt aan de actie, dan ontvangt u het dubbele van de prijs!  Verwen uzelf met dit uitzonderlijk aanbod en steun de toeristische sector van Waals-Brabant via deze geschenkbon. Deze actie is geldig tot en met 30 Juni 2021, met gebruik van de promotiecode #DestinationBW. Meer informatie om de bon te bestellen: https://www.destinationbw.be/nl/emotie/

Dsc 5321

De gezellige kamers bieden elk hun eigen badkamer. Elke kamer heeft tevens een koffiezetapparaat, een waterkoker en een fornuis om een hapje te bereiden. Onze bibliotheek staat voor u open en biedt u een unieke en oude collectie.
In de zomer heeft u toegang tot het terras om daar comfortabel te  ontspannen in de zon of u kan genieten van de prachtige natuur rondom de villa.

Chambres 3epis          Bienvenue ve lologo 4langues