Les Trois Fontaines

Gasten huis met wellness en vergadering plaats

Les Trois Fontaines

Natuur domein in de center van België

In het hart van een 4 hectare groot park , biedt de villa 'Les Trois Fontaines' 2 luxueuze kamers met een spa buiten. Op de ground vloer, jullie mogen ook vergaderingzaal boeken met toegang tot de tuin. 

 
Het gebouw werd gebouwd in de jaren '70 op het terrein van een voormalige school in de stad Brussel. Gelegen op 30 km van Brussel en op 2 km van het geografische centrum van België, is deze vriendelijke site een oase van rust en sereniteit. De villa 'Les Trois Fontaines' is op 9 km van de universiteiten van Louvain-La-Neuve en Gembloux. De charmante kamers verwelkomen u tijdens uw zakelijke of privé-reis.

 

We zijn open en nemen zo veel mogelijk regelen voor schoonmaken tussen gasten.

De villa Les Trois Fontaines in Walhain

Het domein en de kamers

De gezellige kamers bieden elk hun eigen badkamer. Elke kamer heeft tevens een koffiezetapparaat, een waterkoker en een fornuis om een hapje te bereiden. Onze bibliotheek staat voor u open en biedt u een unieke en oude collectie. 

De vergaderruimten zijn knusse zaal met parketvloer, allemaal met openslaande deuren naar de grote tuin. Natuurlijk licht en authentieke decoratie maken de plek authentiek. 

In de zomer heeft u toegang tot het terras om daar comfortabel te ontspannen in de zon of u kan genieten van de prachtige natuur rondom de villa. Als het weer goed is, is er ook een tennisbaan.


Les Trois Fontaines wil dicht bij de omgeving zijn die het omringt en respecteert het dankzij kleine gebaren: productie van een deel van het warme water dankzij zonnepanelen, hulp bij verwarming dankzij hout, hergebruik van flessen in glas zeep na het schoonmaken, spaarlampen in de kamers, koffiemachine zonder capsules met fairtrade koffie gebrand in het naastgelegen dorp voor het ontbijt...

Destination Wallonia en Waals Brabant

De bonnen van Destionation Wallonia zijn geldig bij Les Trois Fontaines.

 

De actie 1+1 van het maison du Tourisme van Waals Brabant is ook geldig: Wanneer u een geschenkbon koopt met een waarde van 100 euro voor een verblijf in een logies dat deelneemt aan de actie, dan ontvangt u het dubbele van de prijs!  Verwen uzelf met dit uitzonderlijk aanbod en steun de toeristische sector van Waals-Brabant via deze geschenkbon. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2021, met gebruik van de promotiecode #DestinationBW. Meer informatie om de bon te bestellen: https://www.destinationbw.be/nl/emotie

 

Als jullie willen een cadeau bon geven, gelieve contact met ons te nemen per email of per telefoon

Labels

Chambres 3 épis
Bienvenue ve lologo 4langues